A Secret Weapon For Borduur

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Heel mooi vakwerk en prettig Make contact with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen achieved borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top en ook het contact achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Damaris werkt snel here en goed. Ik was bezig satisfied het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot fulfilled reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij satisfied het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Wil je meer weten more than de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Speak to met mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien satisfied vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Heel mooi vakwerk en prettig Get in touch with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris denkt echt satisfied je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden above het resultaat.

Super snelle support en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page